Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 

Коментари на preskoo


Моите коментари:
7 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
preskoo Положително
231.03.2011, 12:18
Оценка: -1
5 гласа
preskoo Положително
312.01.2011, 02:33
Оценка: 1
1 гласа
Коментар за: Пак ли ти?
Пак ли ти? Една страхотна семейна комедия. Кристен Бел играе Марни, момиче, до което в гимназията никое момче не би искало да се приближи и е постоянно тормозено от гадните момичета. И най-гадна от всички към нея е, разбира се, капитанът на мажоретките – Джоана. Но след години Марни става преуспяваща жена с добра работа. Когато се прибира в къщи, за да се запознае с годеницата на брат си, тя разбира, че не коя друга да е, а самата Джоана. От там Марни се решава да изобличи Джоана, тъй като тя се прави, че не я помни, майка й, Гейл, среща своя съперничка от гимназията (лелята на Джоана) и започва съперничеството.

Филмът е неочаквано добър, поне за мен. Когато първо изгледах трейлъра, не изгарях от желание да го гледам, но сега съм на мнение, че е страхотен семеен филм. Кристин Бел е не само красива, но и добра актриса, успява да разсмее хората като комик, а също е внушителна и в по-лош образ (сещам се за участието й в Heroes). Редките (за жалост) появи на Бети Уайт са страшно забавни и дори се съмнявам, че някой би оспорил това.

Разбира се, имаше и някои слаби моменти, не може да се оспори, но като цяло филмът е стойностен. Да не говорим пък за особени запомнящи се и смешни реплики като: „High school was a horror movie. This weekend is the sequel“.
 
preskoo Неутрално
412.01.2011, 02:32
Оценка: 0
0 гласа
Коментар за: Убийствен пъзел VII
Последният убийствен пъзел от поредицата… поне засега. Не се знае дали няма да им се опразнят джобовете и да направят още един. Пак ще измислят някакъв много потаен помощник на Джон, който сигурно ще е мъртъв, но нее… те ще го съживят. Пак ще направят едно пъзелче – този път ще е жена, която ще трябва да спаси лъжливите си приятелки, защото са кроили подли планове с години и така нататък.

Представяли са ни всичко досега, що се отнася до тази част – убийственият пъзел, в който попада мъж и той трябва да реши дали да се жертва, за да спаси близките му приятели и съучастници в някое подло деяние. Разбира се, не успява да спаси никой, а пък в случая даже и не разбрахме какво става с него (или аз имам амнезия, че не помня какво стана с Боби?!?).

Филмът не е издържан особено добре от страна на сценичен грим – кръвта беше розова и дооста водничка. Лицето на Хофман нещо много бързо заздравя. Леко даже съм разочарован като цяло от страна на историята, защото пак повтарям – виждали сме всичко, което ни показаха. Иначе пък ми допаднаха начините, по които ги тестваха. Най-вече началото, където беше любовния триъгълник. Досега не са правили такава показност пред толкова много хора. I like it.
 
preskoo Положително
612.01.2011, 02:30
Оценка: 0
0 гласа
Коментар за: Мегаум
Този Megamind е много откачен dude. С основание има 7,3 рейтинг в IMDb. Анимация, която си заслужава да се изгледа. За разлика от другите анимицонни предложения на миналата година, това е едно от добрите. (Все още не съм гледал Toy Story 3, за да ги сравня, но възнамерявам в най-скоро време. )

Ferrell vs. Pitt

Честно казано, когато видях трейлъра за филма нямах особено желание да го гледам. Но след положителните отзиви на много хора реших, че ще е наложително. А пък и са наели хора като Пит и Фарел да озвучават, да не забравяме и Тина Фей. Гласът на Фарел перфектно приляга на Мегаумът – смеем се на неговите неуспехи, възхищаваме се на умът му(не на огромната синя глава, а това вътре ), Пит има по-малко отношение с Метро Мен, но закъде е един злодей без супергерой. Фей е балансът според мен между двата героя – винаги запазва хладнокръвието си, въпреки честите отвличания от страна на Megamind.

Сюжетът на филма е стойностен – злодей срещу герой, битка между доброто и злото – всеки го обича. Смешните моменти са си напълно на място, а пък и са наистина смешни. Някои реплики особено те карат да се смееш с глас. Като например…

Megamind: Let’s stop wasting time and call your boyfriend in tights, all right?

Roxanne Ritchi: I knew you’d come back! Megamind: Well, that makes one of us…

В някои ревюта в IMDb се сравнява с филми на Pixar като Wall-e, където за мен няма място за сравнение. Наистина Wall-e е на по-високо ниво, но все пак и Megamind не е за боклука.
 
 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg

Начало » Филми »