Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

Тройна доза от индийския сериал на Нова „Малката булка”
Тройна доза от индийския сериал на Нова „Малката булка”
Cinefish.bg

Тройна доза от индийския сериал на Нова „Малката булка”

23.04.2014, 14:26  |   Press Release  |   ТВ
Тройна доза от премиерния индийски сериал „Малката булка” ще предложи Нова за верните почитатели на поредицата – от тази седмица, всеки делничен ден три поредни епизода – от 13.30 до 15.00 ч., ще правят зрителите свидетели на историята между малките Джагдиш и Ананди, принудени от традицията да сключат брак само когато са на 8 години.

Тройна доза от индийския сериал на Нова „Малката булка”В реалния живот тези две роли се оказват ключови за актьорите – Авика Гор и Авинаш Мукхерджи. И двамата се превръщат в истински звезди както в страната си, така и в чужбина – печелят множество награди, не пропускат да се изявят в света на модата и дори предизвикват сериозен интерес в Ню Йорк.

Дете-чудо – така започват да наричат Авика Гор след превъплъщението й в образа на 8-годишната Ананди. През годините тя печели почти всички отличия на Индийските награди, сред които най-добро детско изпълнение, поддържаща роля, популярно дете-актьор и други. В момента Авика участва в някои от най-нашумелите индийски сериали, както и в най-касовите филми на Боливуд.

Тройна доза от индийския сериал на Нова „Малката булка”Любопитно около 17-годишната днес звезда е, че като дете участва и в няколко модни шоута, а през 2007 година печели Best Model Award на Седмицата на модата в Лакми. С опит в света на модата е и екранният й партньор Авинаш Мукхерджи в ролята на малкия Джагдиш. Въпреки изявите си като рекламно лице на различни марки обаче, истинската му страст се оказва актьорството – когато за първи път застава пред камерите, той е само на 6 години.

Първата роля за малкия Авинаш се оказва едно от най-сериозните му предизвикателства – той трябва да изиграе мюсюлманско момче и да говори на езика урду, който въобще не познава. Като истински професионалист обаче успява да се справи блестящо. Талантът му се разкрива с пълна сила именно в сериала „Малката булка” – за ролята той е избран след кастинг между 12 момчета, някои от които доста по-известни и опитни актьори.

Тройна доза от индийския сериал на Нова „Малката булка”Именно превъплъщаването му в образа на Джагдиш се оказва истински трамплин за актьорското му израстване – за ролята си в поредицата е отличен с приза за новоизгряваща звезда на индийските телевизионни награди през 2009 година, хората започват да го спират по улицата, за да му искат автографи, и дори се появява клуб на почитателите му.

Като истински звезди посрещат Авика и Авинаш и в Ню Йорк преди няколко години, където са поканени за старта на телевизионния канал Aap Ka Colours. И двамата остават изключително учудени от факта, че мнозина ги разпознават и дори ги спират за автограф по улиците. Освен със звездното си посрещане, Авика и Авинаш запомнят посещението си в Голямата ябълка и с още нещо – именно в Ню Йорк за първи път виждат сняг на живо.

Как ще продължи историята им на малкия екран обаче, зрителите на Нова ще могат да следят всеки делничен ден, вече в три поредни епизода, от 13.30 ч. до 15.00 ч.

„Малката булка” – всеки делничен ден от 13.30 ч. по Нова


Cinefish.bg ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  
Терънс Малик работи по два нови филма
АРТИСТ
02.11.2011, 16:26  |   stand.bg
Основателят на кино фестивала за архитектура и дизайн в Ню Йорк пристигна в София за So Independent
ГОРЕЩА ТЕМА
02.11.2011, 15:45  |   Press Release
Отвличат домоуправителя в „Етажна собственост”
ТВ
02.11.2011, 11:45  |   Press Release
“Дилъри на време” е новия лидер в българската бокс офиса класация
БОКС ОФИС
02.11.2011, 11:13  |   синефиш.бг
Селена Гомес, Ема Робъртс и Ванеса Хъджинс – с главни роли в трилъра “Spring Breakers”
АРТИСТ
02.11.2011, 10:47  |   синефиш.бг
Джъстин Тимбърлейк - във филм на братя Коен
АРТИСТ
02.11.2011, 10:32  |   avtora.com
Хю Грант стана баща на момиченце
АРТИСТ
02.11.2011, 10:12  |   actualno.com
Нов плакат
ФИЛМ
01.11.2011, 19:42  |   синефиш.бг
Cinefish.bg

 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg