Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

“Пази се от живите мъртви: Полет 462” - ексклузивен дебют по VIVACOM ARENA
“Пази се от живите мъртви: Полет 462” - ексклузивен дебют по VIVACOM ARENA
Cinefish.bg

“Пази се от живите мъртви: Полет 462” - ексклузивен дебют по VIVACOM ARENA

05.02.2016, 14:54  |   Press Release  |   ФИЛМ
AMC ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ИЗЛЪЧВА СЕРИАЛА “ПАЗИ СЕ ОТ ЖИВИТЕ МЪРТВИ: ПОЛЕТ 462” ОТ 10ти ФЕВРУАРИ, ПРЕДИ ОЧАКВАНАТА С ГОЛЯМО НЕТЪРПЕНИЕ ПРЕМИЕРА НА СЕЗОН ВТОРИ  НА “ПАЗИ СЕ ОТ ЖИВИТЕ МЪРТВИ”

Докато зрителите загряват, очаквайки с нетърпение премиерата на сезон втори на “Пази се от живите мъртви”, “Пази се…” ще продължи да поддържа напрежението със специален мини сериал, състоящ се от 16 късометражни филми - “Пази се от живите мъртви: Полет 462”.

Мини сериалът разказва историята на група пътници на борда на самолет в самото начало на апокалипсиса на зомбитата. Премиерните епизоди на сериала ще се излъчат като филъри по VIVACOM ARENA на 8 и 9 февруари. AMC ще започне да излъчва сериала от 10ти февруари. Дебютът на сезон втори на “Пази се от живите мъртви” ще се състои по AMC на 11ти април, едновременно с премиерата му по AMC в САЩ.

“Пази се от живите мъртви: Полет 462” - ексклузивен дебют по VIVACOM ARENA

“Пази се от живите мъртви: Полет 462” разказва завладяващата история на зараждащия се ужас на борда на един търговски самолет в самото начало на избухването на зомби апокалипсиса... В хода на мини сериала самолетът и животът на пътниците са изложени на опасност след откриването на заразен пътник. Компилация на епизоди от 1 до 8 на “Полет 462” с продължителност малко повече от седем минути ще се излъчи за първи път по VIVACOM ARENA на 8 и 9 февруари.

Следващите осем епизода от сериала, всеки с продължителност не повече от минута, ще могат да се гледат като филъри по VIVACOM ARENA от 15ти февруари, като всяка седмица ще бъде показван по един нов епизод. Един от героите, изобразени в мини сериала, който е продуциран от щоурънърът и изпълнителният продуцент на “Пази се от живите мъртви” Дейв Ериксон и изпълнителния копродуцент Дейвид Винър, ще се присъедини към състава на сезон втори на “Пази се от живите мъртви”. Сценаристи на мини сериала са Л. Синьорино и и Майк Цюник, а режисьор е Майкъл Макдона.

Съпътстващият сериал на “Живите мъртви” - “Пази се от живите мъртви” описва зараждането на зомби апокалипсиса, видян през очите на едно разединено семейство в Лос Анжелис. Излъчването на втория му сезон, състоящ се от 15 епизода в две части, ще започне на 11ти април по AMC, когато ще бъдат показани първите седем епизода. Останалите осем епизода ще бъдат излъчени по-късно през 2016 година. При световния си дебют първият сезон на сериала отбеляза рекордна гледаемост, която нареди AMC Global сред първите 10 мрежи за вечерта на ключови регионални пазари в Европа, Латинска Америка, Азия, Африка и Близкия изток.  Освен това, първият сезон на драмата постигна най-висок рейтинг от всички сериали в историята на кабелната телевизия на САЩ  сред всички зрители и всички ключови демо-версии в рейтингите на live + 3.

Освен изпълнителният продуцент и шоурънър Дейв Ериксон, другите изпълнителни продуценти на сериала са Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт. Филмът “Пази се от живите мъртви” е заснет с участието на Ким Дикенс в ролята на Медисън, Клиф Къртис в ролята на Травис, Франк Дилейни  в ролята на Ник, Алиша Дебнъм-Кери в ролята на Алиша, Рубен Блейдс в ролята на Дениъл, Мерседес Мейсън в ролята на Офелия, Лоренцо Джеймс Хенри в ролята на Крис и Колман Доминго в ролята на Странд.

Сезон втори на “Пази се от живите мъртви” се снима в момента на полуостров Байя, Мексико, в Студио „Байя“ – мястото, където в последните години са заснети някои от най-великите филми на фона на океана.  Сезон първи завърши с това как Медисън, Травис и тяхното увеличено семейство бяха временно подслонени в комплекса от затворен тип на Странд с изглед към Тихия океан. Тъй като гражданското неподчинение продължава да нараства и живите мъртви превземат Лос Анджелис, Странд се подготвя да избяга на голямата си яхта “Абигейл”, акостирала в близост до брега...
Cinefish.bg ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  
Романът на Дан Браун “Ад” ще бъде превърнат в игрален филм с участието на Том Ханкс
ФИЛМ
17.07.2013, 11:16  |   синефиш.бг
Късометражно „Късо съединение” за шести път в София
ГОРЕЩА ТЕМА
17.07.2013, 10:47  |   Press Release
Таланти от Манчестър на кастинга за X FACTOR във Велико Търново
ТВ
16.07.2013, 14:18  |   Press Release
„Гласовете на България” ще чистят хижа Амбарица на 17 и 18 юли
ТВ
16.07.2013, 12:39  |   Press Release
Български плакат на фантастичния екшън “Елизиум”
ФИЛМ
16.07.2013, 11:45  |   синефиш.бг
Български плакат на анимационната комедия
ФИЛМ
16.07.2013, 11:42  |   синефиш.бг
Кой актьор ще изиграе главната отрицателна роля в “Непобедимите 3”?
ФИЛМ
16.07.2013, 11:14  |   синефиш.бг
“Бързи и яростни 7” – нова информация за филма от режисьора Джеймс Уан
ФИЛМ
16.07.2013, 11:02  |   синефиш.бг
Cinefish.bg

 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg