Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Денят на Независимостта: Нова Заплаха

ВОЙНАТА ОТ 1996 Г. И ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ НЕЯ - Денят на Независимостта: Нова Заплаха / информация за филма

Independence Day: Resurgence 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ВОЙНАТА ОТ 1996 Г. И ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ НЕЯ

13.6.2016  |   синефиш.бг
Действието в Денят на независимостта: Нова заплаха се развива двадесет години след нашествието на извънземни, които почти унищожиха планетата ни и представя алтернативна реалност на нашия свят.

Всичко започва през един летен ден на 1996 г., когато без никакво предупреждение се случи нещо необикновено. Всички погледи се обърнаха нагоре и въпросът дали сме сами във Вселената най-накрая намери своя категоричен отговор. В рамките на няколко минути животът на всеки човек на Земята се промени завинаги. Бе заложена на карта съдбата на нашата планета и думите „Денят на независимостта" придобиха един изцяло нов смисъл. Това вече не е само американски празник, това е денят, когато се ознаменува обединението на целият свят срещу извънземния враг.

В следствие на войната от 1996 г., половината от населението на Земята е унищожено. Човечеството никога не е било толкова близо до изчезване. Оцелелите от извънземната атака започват да възстановят нашия свят и никога не забравят загиналите. Те ще запомня завинаги, че единството е нашата най-голяма сила.

С изключение на малка падина в Конго, Африка, извънземната заплаха е неутрализирана и светът започва да се възражда от пепелта. Реконструкцията стартира веднага и паметниците и забележителностите на най-големите градове бавно се възстановяват до предишната си слава.

Почти състоялото се унищожение на човечеството има неочаквано благоприятен ефект - вековните конфликти и политическо недоверие са изчезнали и  се създава безпрецедентно сътрудничество между народите.
С помощта на усвоената извънземна технология, нациите по света обединяват усилията си през последните две десетилетия да изградят огромна отбранителна програма за защита на нашата планета от космически нашественици. Програмата ESD (Earth Space Defense) служи като система за ранно предупреждение и обединена глобална отбранителна единица.


По време на първите тестови полети на новите хибридните изтребители на ESD неизвестна неизправност причинява преждевременната смърт на командир Стивън Хилър. Проявената изключителна храброст на Хилър във войната от 1996 г. го превърна в световна икона. Той поведе директната атака срещу извънземния кораб-майка и победи врага. След края на войната той оцеля, заедно със съпругата си Жасмин и синът им Дилън.

След години изследвания и разработки на  учени по целия ​​свят, ESD представи следващото поколение хибридни превозни средства и оръжейни системи. Един от най-открояващи се кораби е Н-8 (глобален отбранителен хибриден изтребител), който разполага с безпрецедентна скорост, маневреност и атакуващ потенциал, използвайки антигравитационни двигатели, противооръжия въздух / космос и други въоръжения.

Когато президент Ланфорд, първата жена на тази висок пост, се захваща с работа, учени и инженери продължават да усъвършенстват хибридната технология и да обучават още по-напреднали бойци и защитни системи. Кулминацията на двадесет годишната подготовка за очакваната инвазия наближава.

Но сме се подготвили достатъчно? Защото нашествениците също са готови за ново нападение...

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg