Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Angry Birds: Филмът

ЗА МУЗИКАТА - Angry Birds: Филмът / информация за филма

The Angry Birds Movie 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЗА МУЗИКАТА

27.4.2016  |   синефиш.бг
В допълнение към смешните изпълнения на някои от най-големите комедийни изпълнители, Angry Birds: Филмът е зареден със забавни и оригинални музикални изпълнения.

Кънтри звездата Блейк Шелтън е съавтор и изпълнява оригиналната песен “Friends”, и освен това озвучава във филма Ърл - прасе каубой.

Шелтън казва, че когато е поканен да запише песента, той е развълнуван от предизвикателството на участва във филм - нещо, което никога досега не е правил. „Джон Коен ми показа някои ключови сцени, разказа ми историята и как ще да изглежда филмът, - казва певецът. - Напуснах срещата толкова развълнуван, това беше голямо предизвикателство за мен – с моя приятел Джеси Александър трябваше да напишем една универсална музикална част, която да си пасне с общия тон на филма и историята, но в същото време да звучи специфично за тази сцена. И ние съумяхме да измислим начин как да се получи всичко! Джеси и аз направо летяхме в облаците. Не само, че се справихме със задачата, а и написахме най-перфектната песен за тази сцена."

„Едно от първите неща, които Джон ми показа беше неговата представа за начина, по който ще изглежда моя герой. А аз не бях особено очарован. – продължава Шелтън. – Някакво мазно зелено прасе, с големи бузи, каубойски ботуши и каубойска шапка. Предложих им сделка – да му нарисуват моята татуировка, после забелязах че са сменили еленските стъпки със стъпки от птица. Приятно се изненадах колко много внимание обръщат на всички дребни детайли."

„Песенна на Блейк Шелтън "Friends" има две много важни послания, - казва Коен. - Разбира се, от една страна това е песента, която прасетата пеят на птиците, когато те им показват острова си и така се опитват да спечелят доверието им. Но по-важното е, че песента красиво обобщава цялостната идея на този филм - хроника на едно малко вероятно приятелството, което се развива между Ред, Чък и Бомб. Изумително е, че Блейк и Джеси са написали такива текстове на песните, които перфектно се вписват във филма. Освен всичко, това наистина е една фантастична песен!"

Поп звездата Чарли XCX се присъединява с  “Explode," хаус музикантът Стив Аоки записва ново парче за рейв сцената, "Wonderful Life" на Матома също е в плейлистата, а публиката ще бъде покорена от чисто новата интерпретация на Деми Ловато на класиката "I Will Survive".

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg