Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Секс запис

АНИ И ДЖЕЙ - Секс запис / информация за филма

Sex Tape 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

АНИ И ДЖЕЙ

07.7.2014  |   синефиш.бг
Касдан отбелязва, че ролите на Ани и Джей са написани специално за Камерън Диас и Джейсън Сигъл, и че образите наблягат на силните страни на актьорите. „Джей е добронамерен оптимист, който обича жена си и децата си и има силно желание да направим нещата по-добре, но не винаги знае точно как да стане това, - казва той. - Мисля, че Ани е малко по-прагматична; тя е блогър и загрижен родител, но се чувства все по-отдалечена от безгрижното си минало.“

Диас казва, че няма материал, който да я уплаши, когато насреща й е Сигъл. „Ние можем да се смеем и да открием хумор в това, което правим, и в същото време по реален начин да разкажем историята на двама души, които наистина се обичат. Ние не се опитваме да бъдем шокиращи заради самото шокиране. Ани и Джей правят някои луди неща, които никога не са допускали, че ще се случат. Но го вършат заедно с човека, с когото се чувстват сигурни. Аз така се чувствам за Джейсън - той е точният човек за мен".

„Джейсън е двойна заплаха, която не сме виждали от дълго време, - казва Блументал. - Той е страхотен актьор и феноменален писател. За Джейсън най-важен е героя, спрямо него той пише смешките. И в същото време е актьор, с чийто персонаж можеш да се свържеш и да го разбереш".

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg