Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Секс запис

ЗА ФИЛМА - Секс запис / информация за филма

Sex Tape 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЗА ФИЛМА

07.7.2014  |   синефиш.бг
Джей (Джейсън Сигъл) и Ани (Камерън Диас) семейна двойка, които все още са влюбени, но десет години брак и две деца са поохладили страстта им. За да си я върнат, те решават - защо не? - да си направят видео касета как опитват всяка позиция от Радостта от секса в един тричасов маратон. Идеята изглежда добра, докато не откриват, че тяхното най-интимно видео е станало публично достояние. В пристъп на паника, двамата се впускат в див нощно приключение – проследявайки следите, впрягайки усилията на приятелите си и мамейки шефа на Ани - всички, за да си върнат записа, репутацията, разсъдъка, и най-важното - брака си.

Идеята за Секс запис се ражда в офисите на продуцентите Тод Блек и Джейсън Блументал по време на срещата им с писателката Кейт Анджело. След като са работили с нея по филма План Б, продуцентите канят Анджело да сподели своите нови идеи. „По време на срещата тя ни разказа за различните си идеи, и след това Джейсън попита какво би станало, ако една обикновена семейна двойка си направи секс касета, която на следващия ден изчезва, - припомня си Блек. - Буквално останах с отворена уста, ченето на Кейт също увисна, а Джейсън си седеше и се усмихваше. Срещата ни продължи до късно през нощта, докато обсъждахме тази страхотна идея."

Оформя се история, която би могла да бъде едновременно скандална секс комедия, а в същото време емоционален романтичен филм. „Веднага разбрахме, че е хрумването е велико - много влюбена семейна двойка, която решава да опита нещо авантюристично, а след това адът им се изсипва отгоре, - продължава Блументал. – Какво носи по-голямо удоволствие от филм за съпруг и съпруга, които са принудени от обстоятелствата - особено от изгубването на секс касета им – да се впуснат в щура надпревара и да се влюбят един в друг още повече?"

Ветеран-сценаристката на телевизионни сериали като „Уил и Грейс" и „Бекър" казва: „Писането на сценария на „Сека запис“ е може би най-забавната задача, с която някога съм се заемала. Особено защото хрумването на героите да заснемат, а след това и да загубят секс касета е толкова скандално и шокиращо, че само движи историята напред. Ключът бе да представим двойката като обикновени мъж и жена със средностатистически брак. Всички неприлични и нецензурни комедийни елементи във филма работят, защото се привързваш към това семейство, то ти става близко и зрителят е готов да стигне с тях още по-надалеч."

„Мисля, че всеки, който е бил женен за известно време и има малки деца, е съгласен, че искрата между двамата родители поугасва (съжалявам, скъпи, ако четеш това), - продължава Анджело. - Хареса ми идеята, че те се опитват да разпалят искрата по между си с една нощ на безразсъдна страст и невинен секс запис, а на сутринта се събуждат и откриват, че видеото липсва. Изненадата се крие в последвалото лудо и много смешно проследяване на лентата. Съпругът и съпругата отново са обединен в един отбор."

При кастинга на актьорите, продуцентите на филма се обръщат към тандема от Палавата класна - звездите Камерън Диас и Джейсън Сигъл, както и към режисьора Джейк Касдан. А самият Сигъл написва нов проект на сценария заедно с Никълъс Столър.

„Това бе невероятно смешна идея, - казва Касдан. - И перфектното хрумване е именно Джейсън и Камерън да са тази двойка. Аз много харесвам и двамата и обичам да работя с тях. И това беше една възможност да направим голяма, дива комедия за много истински, човешки неща – любовта, секса и брака."

„Надявах се да работя отново с Джейк и Джейсън, - казва Диас. – Преживяването по време на снимките на Палавата класна беше толкова забавно, но свърши толкова бързо. Това беше един от онези филми, които трябваше да се заснемат за много кратък срок – и нямаше време да се играе. А сега е много по-различно, това е много интимно преживяване за тримата ни, заради съдържанието и хумора."

„Ани и Джей са семейна двойка, които са заедно от десет години. Те имат две деца и се опитват да поддържат връзката си жива. Имат много щастлив брак, но като много други двойки просто нямат време, за да правя секс, - казва Камерън Диас. - Така че на Ани и хрумва идеята да си направят секс касета. Ще бъде вълнуващо, че ще бъде забавно, а след това ще изтрият записа."

„Те се заснема с техния Ipad, изглеждат го веднъж и - на теория поне - го изтриват, - разказва Сигъл. - Но Джей не го изтрива веднага, а поради объркване и незнание как да използва новото приложение, сега има един куп хора, които разполагат с техния секс запис."

Така започва една дива нощ на приключения, в която Ани и Джей се опитват да си върнат на видеото и да го унищожат. Но по време на гонитбата на преден план ще излязат истините за връзката им. „Филмът е за предизвикателствата на брака и опитите да се запази свеж, - продължава Диас. - Загубата на секс лентата е цената, която те плашат за укрепване на отношенията им. Да си припомнят, че са екип, и винаги ще бъдат."

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg