Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Внедрени в час 2

ЕКШЪН - Внедрени в час 2 / информация за филма

22 Jump Street 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЕКШЪН

11.6.2014  |   синефиш.бг
Нийл Мориц, известен с екшън-филмите си, споделя, че първият филм е деликатен баланс между екшън и комедия, този път обаче, понеже е продължение, екипът се е постарал още повече. „Не гледам на филма като на екшън комедия, а по-скоро като на комедия с екшън.”, коментира той. „Този път обаче, вече сме наложили героите, така че малко по-бързо навлизаме във филма.”

Филмът започва с автомобилно преследване, в което Шмид и Дженко са на покрива на тежкотоварен камион (сцена, в която Хил и Тейтъм са заснети без дубльори) и според Ландау е прекрасен пример за това, как създателите на филма вплитат в едно комедия и екшън. „Чанинг скача върху камиона и преследва лошите, докато Джона увисва бензпомощно с главата надолу от едната страна. Трябва винаги да се стремиш да разкажеш история с екшън сцените - не опира само до скоростта и напрежението.”

Друга екшън-сцена е дори още по смехотворна: Тейтъм и Хил карат кола с формата на шлем за американски футбол с главоломна скорост из кампуса на колежа преследвани от лошите в „Хамър”.

„Колата-шлем е смешна сама по себе си, но гримасата на Джона прави сцената.”, коментира Тейтъм.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg