Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Внедрени в час 2

КОЛЕЖАНИТЕ - Внедрени в час 2 / информация за филма

22 Jump Street 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

КОЛЕЖАНИТЕ

11.6.2014  |   синефиш.бг
За подържащите роли, създателите на филма са подбрали множество от млади актьори.

Ролята на Мая, която си пада по Шмид след като двамата се срещат на поетично събитие в кафетерията на колежа, изпълнява Амбър Стивънс. „Шмид я привлича заради дързостта му.”, обяснява Стивънс. „Поезията му е ужасна, но той е от хората, които биха направили всичко, а това е доста привлекателно за жените. Тя не би си паднала по красавец, а по някой в когото има нещо.”

Уайът Ръсел е в ролята на Зук, коутърбека, с който Дженко веднага се сдушава. „Това е любов от пръв поглед.”, разказва Ръсел. „Те завързавт приятелство, съвсем различно от това между Дженко и Шмид, такова, каквото е възможно между съотборници.”

Джими Татро играе ролята на Петела, приятел на Зук от братството. „Прякорът очевидно идва от ярко червения гребен.”, обяснява Татро. „Той е тъпак – не харесва никого и го показва открито. Той е олицетворение на члена на фотболния отбор, обичайна гледка на всяко колежанско парти, който определено не приветства новодошлите. Чувствителната му страна се проявява когато най-добрият му приятел, Зук, започва да излиза с друг и той остава в страни.”

Джилиан Бел, изгряваща звезда от сериала „Работохолици” (Workaholics), влиза в ролята на Мерцедес, съквартирантката на Мая. „Мерцедес е мръсница. Тя не харесва Шмид и всеки път като го види му напомня, че е възрастен.”, разказва Бел. Тази открита ненавист се разразява истински в един юмручен двубой между Шмид и Мерцедес. „Джона е неповторим комик. Беше страхотно забавен ден. Чупихме си бутилки в главите един на друг, търкаляхме се навсякъде и си разменяхме крошета.”, споделя Бел.

„Всъщност, срещнахме се с Джил за друга роля, но толкова я харесахме, че създадохме този образ специално за нея.”, разкрива Ландау.

Роб Ригъл и Дейв Франко отново са част от актьорския състав с ролите си като Мистър Уолтърс и Ерик, доставчика и дилъра със злощастна съдба от първия филм. Сега излжаващи присъди за престъпленията си, те насочват Шмид и Дженко в правилната посока, когато разследването им стига до задънена улица.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg