Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Внедрени в час 2

СТРАННАТА ДВОЙКА ШМИД И ДЖЕНКО - Внедрени в час 2 / информация за филма

22 Jump Street 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

СТРАННАТА ДВОЙКА ШМИД И ДЖЕНКО

11.6.2014  |   синефиш.бг
Въпреки успешното им партньорство в първия филм, Шмид и Дженко в много отношения изобщо не са се променили. Шмид продължава да е нервен и прилепчив, а Дженко все още се смята за недостатъчно умен да разреши сам случай.

„Шмид трудно създава нови контакти – толкова е обземащ, че отблъсква хората.”, обяснява Милър. „Той кара околните да се чувстват задушени. Именно това запраща Дженко право при Зук.”

От друга страна, „Дженко смята, че са разрешили един голям случай и са готови за нещо по-голямо, докато Шмид е доволен, че са партньори и е готов да направи всичко нещата да останат така.”, обяснява Тейтъм.

В първия филм, когато героите се връщат в гимназията, всичко се случва обратно на очакванията им – зубрача Шмид става популярен, докато Дженко е аутсайдер. Когато двамата отиват в колежа нещата отново се обръщат. „Подобно на много хора, които не са се вписвали в гимназията, Шмид очаква, това да е различно в колежа. Дженко пък се притеснява, че не е достатъчно подготвен. Но очакваният им отново не се оправдават.”, обяснява Ландау.

Вероятно тези очаквания са разменени – в крайна сметка няма причина бог на футбола като Дженко да не се чувства в свои води в колежа. В интерес на истината Тейтъм има кратка футболна кариера преди да стане актьор. Това е било отдавна, а и той вече не е на 19. „Не съм играл от 14 години. Имам скъсани сухожилия на десния крак. Две седмици си кълчих глезена при заснемането на футболните сцени. Въпреки това много ми хареса. Беше забавно да изживея отново това време от живота си.”, споделя Тейтъм.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg