Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Внедрени в час 2

ТЕ ВЕЧЕ НЕ СА НА 21 - Внедрени в час 2 / информация за филма

22 Jump Street 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ТЕ ВЕЧЕ НЕ СА НА 21

11.6.2014  |   синефиш.бг
Изкласили в гимназията (цели два пъти), Шмид (Джона Хил) и Дженко (Чанинг Тейтъм) се изправят пред големи промени, когато им се налага да влязат под прикритие в местен колеж. Когато Дженко среща сродна душа в отбора на колежа, а Шмид се влива в местната бохема, двамата започват да се съмняват в партньорските си отношения. Сега те не само трябва да разрешат случая, но и да разберат дали могат да се държат като възрастни. Ако тези двама позастарели юноши успеят да се превърнат от новаци в истински мъже, то колежът ще се окаже най-доброто нещо, което някога им се е случвало.

Columbia Pictures и Metro-Goldwyn-Mayer Pictures представят съвместно с LStar Capital и MRC, продукцията на Original Film / Cannell Studios и Storyville / 75 Year Plan Productions, „Внедрени в час 2”. Във филма участват Джона Хил, Чанинг Тейтъм и Айс Кюб. Режисьори са Фил Лорд и Кристофър Милър. Продуценти – Нийл Мориц, Джона Хил и Чанинг Тейтъм. Сценарият е дело на Майкъл Бакал, Орен Узиъл и Родни Ротам. Оператор е Бари Питърсън. Дизайнер на продукцията е Стив Саклад.

През 2012 на голям екран излиза една от най-забавните комедии на годината – „Внедрени в час”, режисирана от Фил Лорд и Кристофър Милър въз основа на класическия телевизионен сериал, в който двама млади полицаи се внедряват под прикритие в местната гимназия, където трябва да разчитат единствено на себе си.
„Шмид и Дженко са странна двойка. Те са заедно, защото са партньори, работят наистина добре заедно, защото всеки от тях има своя принос.”, обяснява Хил. В резултат Шмид и Дженко се превръщат в незабравима кино двойка.

Във „Внедрени в час 2”, създателите на филма пренасят техните взаимоотношения на следващо ниво. Продължението показва какво е необходимо за да остане трайна подобна връзка.

„Използвахме идеята за кризата на седмата година.”, разказва продуцентът Нийл Мориц. „В първия филм двамата герои не се харесват, но стават добри приятели и партньори. Сега връзката им е улегнала, подобно на брака. Върху това е изградена и историята във филма.”

Предвид това, екипът решава, че би било добре действието във втория филм да се развива в колежа. „Вдъхнови ни идеята, че Шмид и Дженко са като първата любов в родния град” – след като им се налага да влязат в колежа, пред тях се откриват нови хоризонти, случват им се нови неща и те започват да се питат дали са с правилния човек.”, разкрива Лорд.

„В колежа разбираш кой си.”, обяснява Хил, който е и продуцент на филма заедно с Мориц и Тейтъм. „Например, Шмид се самоопределя с партньорството си с Дженко. В колежа обаче, той опитва да разбере кой е в действителност.”

Междувременно, Дженко открива някого със сродни интереси. Когато разследването ги отвежда до футболния отбор, Дженко намира сродна душа в лицето на куотърбека Зук, в ролята Уайът Ръсел. Не след дълго съвършената дружба между двамата партньори изглежда застрашена. „Зук се превръща в нещо като идол за Дженко.”, обяснява Тейтъм. „Естествено се появяват и изблици на ревност, които пречат на разследването. В крайна сметка, и Шмид и Дженко продължават работа върху случая самостоятелно.”

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg