Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Херкулес

Адът се пренася на земята в новия трейлър на ХЕРКУЛЕС - Херкулес / информация за филма

Hercules: The Thracian Wars 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Адът се пренася на земята в новия трейлър на ХЕРКУЛЕС

06.6.2014  |   синефиш.бг
Новият трейлър изправя легендарния герой срещу потомците на Хадес, които „не могат да бъдат убити от обикновен смъртен“. Принуден да обърне гръб на живота си като простосмъртен, Херкулес е изправен пред предизвикателството да спаси другарите и семейството си, било то и с цената на живота си. В неравната битка срещу множеството обучени воини, митичният боец ще разкрие своето непознато лице, скрито зад прочутата легенда.

По-малко от месец преди българската и световна премиера на приключенския 3D екшън ХЕРКУЛЕС, екипът на продукцията представи нов трейлър, разкриващ непоказвани досега сцени от филма. Основно място във видеото е отредено на безстрашния полубог Херкулес, който зрителите ще видят в лицето на Дуейн „Скалата“ Джонсън.

Редом до Скалата на голям екран това лято ще видим изкусителната половинка на футболиста Кристиано Роналдо – Ирина Шейк, която влиза в образа на благоверната съпруга на Херкулес, Мегара. Красивата брюнетка съвсем наскоро зае почетното четвърто място в престижната класация на Maxim Hot 100 за 2014 година. Сред горещите попълнения в актьорския състав на ХЕРКУЛЕС е и топмоделът Барбара Палвин, която е част от „ангелите“ на Victoria’s Secret, а във филма се превъплъщава в образа на Антимаха.

Епичният 3D екшън ХЕРКУЛЕС поставя в центъра на зрелищното приключение едноименния гръцки митологичен герой, син на Зевс и простосмъртната Алкмена. Заставен от боговете да се справи с 12 почти невъзможни за изпълнение подвига, Херкулес печели огромна слава и признание за своите невероятни постижения. След като се запознава с великите му дела, владетелят на Тракия наема Херкулес и войската му от верни бойци, за да ги изправи срещу магьосник с армия от кентаври. За да се пребори с тези могъщи врагове, Херкулес трябва да използва божествената си сила и предаността на своите смъртни другари.

ХЕРКУЛЕС идва на 3D, IMAX 3D и 4DX в кината от 25 юли 2014 година.



 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg