Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1

Стартира предварителната продaжба на билети за ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I - Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1 / информация за филма

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Стартира предварителната продaжба на билети за ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I

29.10.2014  |   синефиш.бг

Поради огромния интерес към третата част от поредицата ИГРИТЕ НА ГЛАДА стартира предварителната продажба на билети в целия свят. Феновете в България вече могат да закупят своя билет от най-големите вериги кина – Cinema City Bulgaria и Арена.

Cinema City Bulgaria ще възпламени най-големите фенове на ИГРИТЕ НА ГЛАДА с двудневен маратон с първите две части на поредицата, който ще завърши с предпремиерна прожекция на най-новото заглавие. Специален подарък очаква първите 500 души закупили билети за маратона – брошка със символа на сойката-присмехулка. На 19 ноември от 19:00 часа във всички кина от веригата зрителите ще имат възможност да си припомнят на голям екран ИГРИТЕ НА ГЛАДА. На 20 ноември, отново от 19:00 часа, ще бъде излъчен и ИГРИТЕ НА ГЛАДА: ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ. А от 22:00 часа в същия ден най-запалените фенове ще влязат в света на Панем преди всички останали с ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I. Освен в Cinema City Bulgaria, предпремиерна прожекция на 20 ноември от 22:00 часа ще има и в кината от веригата на Арена.


 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg